Borászat

Technológiánk

 

A szőlőt a Villányi borvidék termelőitől vásároljuk, melynek leszüretelése után célunk a termés minél korábbi feldolgozóba való juttatása. Abszolút csúcstechnológiával rendelkező üzembe kerül a szőlő, ahol minden adott, hogy a legkíméletesebben, leggyorsabban mustot nyerjünk belőle. Kizárólag saválló acélból készült tartállyal dolgozunk, ez a technológia lehetőséget ad a feldolgozott szőlő íz-,illat-és fajtajellegének koncentrált megőrzésére. A feldolgozás alatt zárt rendszeren keresztül kíméletes mozgatással, szabályozott áztatással, folyamatosan felügyelt hőmérsékleten, védőgáz függöny alatt kerül az alapanyag a tartályokba. A lé nyeréséhez szintén gravitációs rendszerrel töltött kíméletes vákuumpréselési technikát alkalmazunk és bormozgásainkat is modern perisztaltikus rendszerrel végezzük.
Boraink elsődleges jellege a frissesség és gyümölcsösség.

Nincsenek évjáratos boraink, gyors forgású, reduktív borokat készítünk.